fbpx

Voedsel-, kleding- en speelgoedbank

Voedselbank Arnhem
Heeft u te weinig geld om eten te kopen? Dan kunt u mogelijk een voedselpakket van de voedselbank krijgen. Dit aanvragen gaat altijd via een hulpverlener, zoals een wijkcoach. Kijk voor meer informatie op de website van Voedselbank Arnhem.

In samenwerking met Voedselbank Arnhem kunnen mensen die menstrueren die zelf geen tampons of maandverband kunnen kopen, deze gratis krijgen op verschillende plekken in de stad.
De locaties waar dit in Arnhem kan, zijn: Voedselbank Arnhem – Bruningweg 7, John Frostbrug – Remisestraat 2 en bij IrisZorg bij winkelcentrum Kronenburg – Groningensingel 1221.

Kledingbank Arnhem
Stichting Kledingbank Arnhem en omgeving geeft goede bruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. Zo leveren ze een bijdrage aan de armoedebestrijding in Arnhem en omgeving. Ook wordt verspilling tegengegaan door gebruikte kleding te hergebruiken.

De Speelgoedbank
Heeft u te weinig geld om speelgoed te kopen voor uw kinderen? In de speelgoedwinkels van Speelstoet kunnen kinderen zelf hun speelgoed uitzoeken zonder dat het afgerekend hoeft te worden. Er zijn verschillende locaties in Arnhem. Op de website van Speeltoet vindt u meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden.

 

Helpen?:
Elke voorziening heeft gebrek aan vrijwilligers en/of goederen. Wie graag mee wil helpen of zijn/haar inhoud van de kledingkast wil doneren kan gewoon contact opnemen met de drie bovenvermelde voorzieningen.

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart