fbpx

Laatste dag van februari….

https://arnhemshart.nlHet lijkt wel lente en dat op de laatste dag van februari. De stralende zon schittert in het water van de Rijn. Een kanovaarder vaart met stevige peddelslagen met de stroom mee.
Nog niet zo lang geleden stond er op de onderkade nog water. Nu wordt er gewandeld en gefietst.

Op het muurtje van de bovenkade zitten twee aan twee stelletjes. Eten en drinken iets, of zitten gewoon hand in hand verliefd naar elkaar te kijken. Eén van de flatbewoners is met een knijper de rommel van de vorige dag aan het oppakken om in de prullenbak te deponeren. Wat zullen ze vandaag weer achter laten?

https://arnhemshart.nl

Het is gewoon heet in de zon! Rond drie uur wijst mijn thermometer maar liefst 30° op het balkon! Hoe zal het verderop in het jaar gaan. Nu komen de sneeuwklokjes en krokussen volop uit de grond. Narcissen, hyacinten en tulpen steken hun blad al aardig uit de aarde. Krijgen weer zo’n heerlijke warme zomer?

https://arnhemshart.nlEn nog belangrijker, zijn we dan een eind op weg met de vaccinatie? Alle winkels open! Mondkapjes af. Kunnen we eindelijk weer een terrasje pikken? Elkaar handen geven en zo nodig knuffelen?

Tot ziens in de stad.

Peter van Onna.

Facebook commentaar:

Peter van Onna

Voor Arnhems Hart schrijf ik stukjes die betrekking hebben op de binnenstad. Van leuk tot nadenkende verhalen.

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart