fbpx
Beeld & GeluidRondje 6811

Parking De Trans 01

Op De Trans is al vele jaren een parkeerplaats aanwezig. Deze was zeer verouderd en niet meer van deze tijd. In eerdere YouTube filmpjes kon men zien hoe twee appartementencomplexen en ook het oude SLAK gebouw werden gesloopt. Hierdoor werd er meer ruimte gecreëerd en ook de mogelijkheid om de weg in het verlengde van Langstraat te leggen.

Vele bezoekers en bewoners merkten op dat de buitenrand afgelopen zomer een groot genot was om te zien. Velen plukten dan ook bloemen uit deze mooie kleurige wilde lange tuin. Dusseldorp die aannemer is van het project, heeft deze rand geschonken aan de bewoners van Arnhem. We zijn dan ook deze zeer dankbaar voor het cadeau die vele vaasjes hebben gevuld en een lach op menig zijn mond. Arnhems Hart heeft afgelopen week een appeltaart bezorgd als dank namens de bewoners.

De parkeerplaats krijgt nog 16 elektrische laadpalen voor de nieuwere generatie auto’s, de Zuidelijke binnenstad had ook een groot behoefte aan dergelijke plekken. Tevens zal de openbare toilet van het Eusebiusplein ook hier nog geplaatst worden. En natuurlijk nog invalide parkeerplaatsen. 😉

Het geheel zal medio eind november a.s. geheel af zijn en in 2017 zullen de omliggende wegen ook heringericht worden.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart