fbpx
Beeld & GeluidRondje 6811

Paradijs 04 – www.arnhemshart.nl

Het is alweer bijna een jaar geleden eer de eerste bewoners hun intrek namen in hun nieuwe woningen op het Paradijs. Eerder was dit een gebied met oude loodsen en verouderde appartementen en wat winkels.

Omdat er nog even gewacht moest worden op wat afwerkingen kunnen we dan ook deel 4 van het Paradijs tonen aan jullie. Aanschouw hoe de straten bestraat worden en een picknicktafel de verbinding maakt bij deze bewoners op een zonnige dag.

Ook worden de dakterrassen gemonteerd en de straatverlichting opgehangen zodat men ook in het donker zijn huis kan vinden. Maar met de verlichting licht ook deze straat of beter woonbuurt helder op. Vanaf de Eusebiuskerk geeft het een helder beetje historisch plaatje weer.

Het Paradijs is ook een gebied waar het vruchtbaar is. We zien een eerste ooievaar overvliegen wat een dochter brengt bij nieuwe bewoners. Maar we zien ook vele groene dakterrassen en mooie bloempotten verschijnen.

Ook de omringende straten, Turfstraat en Arien Verhoefstraat, zijn voorzien van nieuwe klinkers en parkeerplaatsen. Later zullen in de Arien Verhoefstraat ook de ondergrondse containers worden geplaatst, deze komen t.h.v. de boom. Binnenkort worden nog de plantvakken ingericht en is het plaatje helemaal af.

©www.ArnhemsHart.nl

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart