fbpx
Beeld & GeluidRondje 6811

Focus op Focus 06 – 2018

Het is 1 mei 2017 als de eerste paal de grond in gaat voor Focus Filmtheater. Een jaar later staat er een gebouw met 5 zalen waarin films worden vertoond. En als mooie extra een dakterras waar men ook een film kan kijken.

In Focus zit ook het Grand Café met de naam: “Focus eten+drinken. Aan het interieur en de keukenuitrusting is i.i.g. over nagedacht en ook mooi functionerend ingericht. Donker met een lichte blauwe twist er tussen.

Een aantal grote tv schermen laten zien wat er draait en ook mogelijk is binnen dit bedrijf. Men kan naar de film en eten. Maar ook terecht om gewoon even te borrelen en bij te kletsen. Voor de zonaanbidders is er buiten een terras aan de Sint Jansbeek.

Voor Focus is het Audrey Hepburnplein twee keer bestraat. De eerste keer met trappen en de tweede keer zijn de trappen voor 90% verdwenen. Een fout van de architect zeggen we maar, want over de trappen zijn al diverse voetgangers gevallen en gestruikeld. Ook twee scootmobiels werden gelanceerd en voelden zich even Max Verstappen in een grindbak.

Ook kreeg Focus in de laatste maanden eindelijk elektriciteit. Door de drukte bij Liander moest men bij de bouw gebruik maken van een grote generator. Maar door de vele zonnepanelen op het dak zal de rekening nu wel lager zijn.

Vrijdag 15 juni a.s. is de grote opening en zijn er diverse activiteiten gaande vanaf 21.00 uur. Wie dan even een kijkje wil nemen is van harte welkom. (Programma staat hier)

In dit filmpje over de bouw van Focus Filmtheater nemen we je mee in de laatste paar maanden en zien we de laatste loodjes van de vele bouwvakkers, ingehuurde bedrijven en zzp-ers. Dat er veel gebeurd is en het ook veel reuring heeft veroorzaakt weet iedereen wel.

Dus draai dit filmpje maar eens af dan. En Actie!

©ArnhemsHart.nl

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart