fbpx
Beeld & GeluidRondje 6811

Focus op Focus 01-2017

In ongeveer een jaar moet de nieuwbouw klaar zijn op het nieuwe toekomstige Audrey Hepburnplein. Hierin komt een Grand café en Focus Filmtheater welk allemaal duurzaam gebouwd gaat worden.

Op donderdag 12 oktober jl. heeft de nieuwbouw van Focus Filmtheater Arnhem op het toekomstige Audrey Hepburnplein zijn hoogste punt bereikt. Met pannenbier werd dan ook samen met de bouwvakkers feest gevierd na het uitrollen van de Focus vlag.

In het filmtheater komen straks 5 zalen waar de eerste zaal op de begane grond met 130 stoelen de grootste wordt. Op de eerste verdieping komt een multifunctionele zaal met 104 stoelen die voor diverse doelstellingen gebruikt kan worden, zoals een lezing of een tentoonstelling. De tweede verdieping heeft 3 zalen met elk 50 stoelen.

Focus heeft momenteel zijn onderkomen op de Korenmarkt in de Korenbeurs en wilde graag uitbreiding en vernieuwing. Na veel gepraat en strijd door en met vele ondernemers en bewoners is er op 1 mei 2017 gestart met de nieuwbouw.

Natuurlijk kijken ook wij steeds mee en maken geregeld foto’s ervan. Kijk ook mee met het eerste deel via ons YouTubekanaal.

©www.ArnhemsHart.nl

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart