fbpx

TransZoom – YouTube

Duurzaam en comfort zo werden de eerste berichten over TransZoom gelanceerd. Het complex gelegen aan de Nieuwstraat en Langstraat omvatten 6 appartementen en 9 stadsvilla’s. Geheel met zonne-energie en aangesloten op het warmtenet.

https://arnhemshart.nlOp deze locatie stonden eerst oude appartementen en waren er bedrijven in de plint gevestigd. Ook het kantoorpand van Meem werd volledig gesloopt. Maar na deze sloop werden er vele oude historische schatten gevonden zoals de oude Sint Jansbeek en skeletten van belangrijke personen.

TransZoom is eigenlijk nu wel af en worden er nog een aantal zaken afgewerkt door de aannemer. Binnen wordt nog druk geschilderd en tegels gelegd om er een thuis van te maken. De meeste woningen zijn al grotendeels klaar en wonen de nieuwe bewoners er al in.

Op de binnenplaats worden dit najaar nog bomen geplant die later tussendoor groeien door de openingen van de overkappingen die in https://arnhemshart.nlgebruik zijn als dakterrassen. Wat er op de klimpalen en het rek komt is nog onduidelijk.

Beneden op de hoek is er nog bedrijfsruimte te huur. In zijn geheel of een gedeelte. Er zijn een aantal gesprekken geweest maar wellicht houdt de huidige corona ondernemers huiverig om te investeren.

De geplande toegangspoort zal nog op zich moeten wachten. Aan de Rodenburgstraat moet men nog beginnen met een woning te bouwen. Wanneer deze start is nog onbekend.

https://arnhemshart.nlSamen met de nieuwbouw aan de Turfstraat en Rodenburgstraat is op deze plek de laatste jaren een ruime schakeling van nieuwe woningen gekomen.

We verwelkomen de nieuwe bewoners in onze mooie binnenstad en wensen hun veel plezier.

Kijk je mee vanaf de start tot nu?

 

 

 

 

 

 

 

©ArnhemsHart.nl

Een gedachte over “TransZoom – YouTube

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart