Je viert het samen!

Met de vierde editie van het Open Air Kerstdiner hadden we helaas de weergoden niet mee deze dag. In de stromende regen werden de 3 grote tenten opgebouwd door Hoeklijn. Zou het dan inderdaad een natte dag blijven?

Vele flyers, posters en (sociale) media advertenties/artikelen gingen Arnhem door om elke Arnhemmer te wijzen dat je kerst niet alleen hoeft te vieren. Want dat is altijd het motto geweest bij opzetten van dit jaarlijks evenement.

Terwijl her en der de pannen al pruttelden gingen vele vrijwilligers bezig om de tenten gezellig in te richten. Met banken, tafels en diverse kerstspullen was het binnen no-time al een gezellige https://arnhemshart.nlkerstsfeer op het Audrey Hepburnplein. Een plein dat qua grote en aanwezigheid van het wassend water, die door de Sint Jansbeek stroomt, een mooie plek was.

Bij de rondgang door de buurt werden eerder al vele ondernemers en bedrijven aangesproken of zij belangeloos wilden meedoen. Gevraagd werd om materialen, eten en drinken te schenken deze avond. En iedere ondernemer die we aanspraken dacht gelijk met ons mee en verleende hun medewerking.

Toen de twee grote houtbakken aangingen in de avond zagen we al vele nieuwe bewoners komen en bewoners die ook de andere editie(s) hadden ervaren. Maar ook die een middagje hadden zitten kokkerellen in hun keuken en een heerlijke maaltijd kwamen brengen.

Met live muziek van “Paolo en the gang” werd er her en der goed gezongen. Ook naar een oud kerstverhaal van Peter van Onna werd https://arnhemshart.nlgoed geluisterd. Vooral de vele kinderen spitsten hun oren terwijl een gitaar het ondersteunde.

Gezamenlijk aan tafel en delen van het vele lekkers was een genot om te zien. Een onbekend iemand werd een gesprekspartner aan tafel. Spelende kinderen en marshmallows bij het vuur.

Het was een genoegen om deze editie te organiseren voor alle aanwezigen en bedanken nogmaals alle vrijwilligers, koks, ondernemers en bedrijven die hebben meegeholpen om dit tot een hele mooie kerstavond te realiseren.

Geregeld werden er foto’s genomen die we nu aan jullie laten zien met een foto-filmstrip.

Ook in 2020 gaan we het zeker weer organiseren en wellicht heb je zin om mee te doen?

PopUpkerk Arnhem
Bewonersgroep Arnhems Hart

©ArnhemsHart.nl

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart