fbpx

De (in)gangen van De Eusebiuskerk – YouTube (V)

Er is heel veel gedaan sinds onze laatste fotofilm stripje van augustus jl. En dat is ook te zien in de ruim 140 foto’s die je straks ziet.

Hierin zien we de opbouw van de garderobe met toiletten die een grote aanwinst zullen worden. De kerk moest eerder vaak op allerlei plekken rekken neerzetten zodat de gasten hier hun jas konden ophangen.

De dames hoeven straks ook niet meer zo lang in de rij te staan want ook bij de toiletten is aan hen gedacht. Met mooie tegels legt de tegelzetter de vloeren in de sanitarevoorzieningen.

Bij de nieuwe hoofdingang heeft men buiten en binnen mooie tegels gelegd en is er een begin gemaakt met de koperen panelen aan de binnenzijde. Helaas bleek de kleur niet echt goed te zijn en worden de resterende panelen nog wat beter gepoetst en zullen deze later aangebracht worden.

De Eusebiuskerk gaat gebruik maken van het warmtenet dat momenteel op meerdere plaatsen in Arnhem is of wordt aangelegd bij o.a. nieuwbouw. Hiervoor heeft men vanaf Focus een aftakking gemaakt en via de Turfstraat richting de kerk gelegd. Ook zal er later een proef worden gehouden met verwarming op waterstof, studenten zijn hier al mee bezig.

Binnen hebben tegelzetters de grote plavuizen gelegd in het schip en het ziet er mooi en zeer strak uit. Hierdoor is ook het enorme hoogteverschil minder geworden. En is ook de vloerverwarming er gelijk onder gelegd.

Buiten is het grijze gedrocht verwijderd en zijn ze bezig met het aanleggen van de rioleringen. En verder verklappen we niet veel meer het is gewoon een kwestie van ons filmpje bekijken.

© ArnhemsHart.nl

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart