Complex &InArnhem – (III)

Een heel mooi appartementencomplex is er gebouwd aan de Turfstraat door Ter Steege Bouw Vastgoed. De komende weken zal men nog dingen afwerken maar de bouwcontainers©Bewonersgroep Arnhems Hart en resterende steigers zijn al verdwenen.

Voor twee van de vier beschikbare commerciële ruimtes zijn reeds al huurders gevonden. Een makelaar en een bezorgrestaurant gaan zich hier vestigen . En deze laatste heeft al een exploitatievergunning aangevraagd.

Nog steeds lacht opzichter Hans als we hem spreken. De boxen voor de stadsverwarming zijn gearriveerd en worden aangesloten. En deze maandag zal de eerste woning worden opgeleverd vertelde hi©Bewonersgroep Arnhems Hartj ons. “Kiek zelf moar is ff” roept Hans ons na.

Als we wandelen door het complex voelen we de rust en horen weinig van de omgeving buiten. Een passerende bouwvakker groet ons en zingt weer verder met de meegebrachte radio.

Buiten is men bezig met het aanbrengen van mooie bakken waarin vuurdoorns en hedera als heg of afscheiding worden ingeplant. Wie op de eerste etage komt te wonen heeft een groen uitzicht en een mooi vrij balkon achter met omloop. Op de andere etages hebben de appartementen een eigen balkon en de mooie penthouse op de hoek een mooie buitenterras.©Bewonersgroep Arnhems Hart

Na ons laatste bezoek zien we vele mooie veranderingen en testen zelfs nog even de vrolijke deurbel uit. Ook de twee nieuwe liften zijn in gebruik en brengen ons waar we willen zijn. Op de gangen knipt de verlichting aan die door een sensor geactiveerd wordt, Hightech op zonne-energie.

We feliciteren alvast de nieuwe bewoners bij de komende opleveringen en wensen hun veel woongenot toe.

Wandel je mee door deze derde film-strip?

 

©Bewonersgroep Arnhems Hart

Geef je reactie hieronder:

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart