fbpx

Complex &InArnhem – (II)

Na de sloop wat ging als het “Pellen van een eitje” ging aannemer Ter Steege Bouw Vastgoed als een speer aan de gang. Opzichter Hans is de komende maanden dan ook enorm op zijn plek en https://arnhemshart.nlregelt en leid alles wat ook vast en los zit op deze mooie locatie in van Arnhem.

Op een prachtige plek in de Zuidelijke Binnenstad van Arnhem werden de afgelopen maanden 15 luxe appartementen en 3 penthouses gebouwd met afmetingen vanaf 96 tot en met 177 m2. Na een informatieavond gingen ze dan ook als zoete broodjes over de toonbank.

De kopers zijn zeer divers en ook vol verwachting over het eindresultaat als wij sommigen spreken. Uitkijken op de Sint Jansbeek terwijl men vanuit de woonkamer zit te ontbijten is een geschenk. Ook de centrale ligging was voor velen de beslissing om het te kopen.

De woningen worden zeer duurzaam, energieneutraal en gasloos. In de plint van het gebouw komen vier commerciële ruimtes (totaal ca. 500 m2) waarvan er al een verhuurd is aan een makelaar vernemen wij. Voor de andere drie worden nog huurders gezocht momenteel.https://arnhemshart.nl

Naast het gasloos kunnen bewoners straks hun elektrische auto opladen onder de luifel met zonepanelen en is er aansluiting voor de elektrische fiets. Het complex zal zelf het gebouwgebonden energieverbruik opwekken om de installaties te voorzien van stroom.

De komende weken is men binnen en buiten nog druk bezig met de nodige afwerkingen en zal het medio juli 2020 worden opgeleverd. De nieuwe bewoners mogen “op gepaste afstand” sommige vrijdagen even alvast kijken in hun nieuwe woning.

In deze tweede foto-filmstrip zien we hoe een modern complex langzaam herrijst op een plek waar vroeger ook geleefd werd en men niet de moderne middelen had zoals we deze nu kennen.

Een diamant in de Zuidelijke Binnenstad met toepasselijk muziek.

Kijk je weer mee?

©ArnhemsHart.nl

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart