fbpx
Beeld & GeluidRondje 6811

Arnhem Samen werd een gezamenlijk succes!

Tien dagen lang werd er op het Gele Rijdersplein gezamenlijk afgeteld en gezongen. Tien dagen lang een warm gevoel van verbondenheid ongeacht wie men was. Tien dagen lang snert, glühwein, marshmallows, chocomelk en knetterende vuurkorven.

Arnhem Samen werd binnen een maand opgezet, uitgedacht en geregeld. Met een bouwwerk van steigerbuizen en verschillende lampen werd er bij de pergola een 22 meter hoge kerstboom gebouwd. Zelfs met een zoeklicht erop zodat het van ver af te zien zou zijn.

Elke avond trapte een Arnhemmer af met een gedicht, toespraak of met gewoon een heel warm woord. Daarna met zijn allen tot tien tellen tot “All I Want for Christmas” van Mariah Carey via de luidsprekers de kerstboom in het licht zette. Daarnaast waren er koren, serenades en zelfs mooi optredens van de Arnhem Band en Joey Hartkamp.

Een zeer welkom was de PopUp-kerk op kerstavond die normaal jaarlijks in het Coehoornpark hun kerstviering houdt. Vele tafels met lekkernijen, gemaakt door diverse aanwezigen, werden gedeeld door en met anderen. Met een live band werd ook deze mooie avond ondersteund.

Arnhem samen heeft naast het samenzijn ook diverse nieuwe vriendschappen gebracht, viel ons op. Doordat er gedeeld werd kregen gesprekken een andere wending en streek er een warm gevoel over al deze dagen.

Arnhem samen werd mogelijk gemaakt door de horeca en bedrijven op het Gele Rijdersplein, sponsoren en bewonersgroepen. Daarnaast waren er vele vrijwilligers vanuit elke hoek in Arnhem w.o. de kerken en de AZC Elderhoeve.

Langs deze weg danken we ook de vele vrijwilligers voor hun inzet en bijdrage.

*Foto’s random van Arnhems Hart, Janssen Management, Rinus Baak, het i-net en anderen*

 

©www.ArnhemsHart.nl

Een gedachte over “Arnhem Samen werd een gezamenlijk succes!

  • Ria Zwart

    Arnhem Samen lijkt mij heel leuk maar als je van het Openbaar Vervoer afhankelijk bent is het toch moeilijk. Op de Kerstavond en Oudjaarsavond rijden de bussen na 20.00 uur niet meer in Arnhem.

    Beantwoorden

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart