fbpx

Wijkgesprekken Leefbare Wijken

Inwoners van het Centrum kunnen met de gemeente Arnhem meepraten – en denken over hoe deze wijk nu en in de toekomst leefbaar kunnen houden. De gemeente heeft onderzoek gedaan naar de leefbaarheid in de wijken en wil graag weten of deze cijfers en gegevens kloppen met wat u zelf in uw wijk ziet en ervaart.

Samen met u kijken we wat er nodig is om uw wijk ook in de toekomst prettig en leefbaar te houden. Ook als er iets dreigt mis te gaan in uw wijk kunnen we dat samen in overleg proberen te voorkomen. Het doel van dit eerste gesprek is om een goed beeld te krijgen van wat er speelt in uw wijk. Daarna maken we beleid dat goed bij uw wijk past.

Gesprekken nu en in de toekomst
Dit eerste gesprek is één van meerdere wijkgesprekken over de leefbaarheid in uw wijk. Deze gesprekken hebben als doel om over een periode van 10 jaar na te denken over wat er nodig is om uw wijk prettig, veilig en leefbaar te houden. Dus ook in de toekomst blijven we graag met u in gesprek.

Data gesprekken per wijk
De wijkgesprekken zijn vanwege corona online. We streven naar 20 tot maximaal 40 deelnemers per wijkgesprek. Het wijkgesprek Leefbare Wijken wordt gehouden op: Donderdag 22 april a.s. Aanmelden kan per email en vóór 16 april a.s.

Het wijkgesprek begint om 19.00 uur en stopt om 21.00 uur

Aanmelden voor wijkgesprek Leefbare Wijken
Wilt u meedoen aan het wijkgesprek van uw wijk? Stuur dan een mail naar leefbarewijken@arnhem.nl. Zet in de onderwerpregel: Wijkgesprek Leefbare Wijken Centrum. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u een link waarmee u deel kunt nemen aan het gesprek.

Relatie met wijkprogramma
U heeft misschien ook een uitnodiging ontvangen voor een wijkgesprek van het team leefomgeving om over het wijkprogramma te praten. Het verschil tussen deze uitnodiging en die van het team leefomgeving is dat het wijkprogramma zich wat meer richt op de korte en middellange termijn, terwijl wij graag met u het gesprek aan willen over de lange termijn. Natuurlijk zijn er overeenkomsten en daarom zal het team leefomgeving ook bij het wijkgesprek Leefbare Wijken aanschuiven.

Meer informatie en vragen?
Heeft u nog vragen of heeft u extra informatie nodig? Bel dan met gratis met de klantenservice van de gemeente Arnhem: 0800-1809 of stuur een mail.

ArnhemMail

ArnhemMail plaatst berichten van de gemeente Arnhem.

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart