fbpx

Wie gaan we met Kerst verrassen?

Elk jaar heerst er bij Bewonersgroep Arnhems Hart, rondom kerst, het gevoel van samenzijn en voor elkaar er zijn. Zoals ook dit jaar vragen we daarbij jullie hulp om dit gevoel te delen met https://arnhemshart.nl/anderen die een verzetje nodig hebben of gewoon omdat ze iets betekend hebben in de straat of voor iemand.

Jaarlijks geven wij een mooie aangeklede kerstboom weg. Deze schenken wij aan een bewoner uit de Arnhemse binnenstad die door omstandigheden niet in de gelegenheid is om deze kerstboom zelf neer te zetten. Daarnaast gaan we ook rond met diverse mooie geschenken waarbij hij/zij is aangemeld vanwege de inzet voor iemand of de straat. Maar misschien gewoon omdat diegene even een hart onder de riem nodig heeft.

Dus weet jij iemand uit de Arnhemse binnenstad met postcode 6811 die eventueel voor het bovenstaande in aanmerking zou moeten komen deel ons dat in een mailtje. Vermeld daarbij duidelijk zijn/haar naam en adres en waarom deze één van de mooie geschenken zou moeten ontvangen.

Ga je voor de kerstboom vermeld dat er dan even bij, deze wordt volgende week al bezorgd. Mailen kan naar redactie@arnhemshart.nl

Er zijn twee aangeklede kerstbomen uitgedeeld afgelopen week, dus daarvoor niet meer aanmelden.

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart