fbpx
Nieuws

Met een warm gevoel aanbellen!

Eerder riepen Buurthuis Dag Hamelen en Arnhems Hart de binnenstad bewoners op om iemand aan te melden die men graag een kerstpakket als troost zou willen aanbieden. Ook via de sociale media en de kranten werd er goed, en veel, aandacht aan besteed. Diverse volgers deelden het bericht dan ook gezamenlijk door. En de vele mails en telefoontjes waren dan ook zeer veel, wat wij eigenlijk totaal niet hadden verwacht.

Vele hartverwarmende mensen die graag hun buur, vriend of vriendin opgaven met diverse redenen. Ook een opa of oma werd niet overgeslagen om deze een warm gevoel te kunnen geven. Helaas konden wij ze niet allemaal een mooi en warm pakket geven en moesten wij uit de vele inzendingen keuzes maken. Door mooie gesponsorde cadeaubonnen van Panino Mi Gusta en Anne&Max is het zelfs gelukt om er nog meer een extra warm tintje aan te geven. En konden we de goed gevulde kerstpakketten gaan bezorgen in de binnenstad.

Bij elke deurbel waar me moesten zijn werd er zeer verbaasd gereageerd en kon men het niet geloven dat hij of zij was aangemeld. Op de vele vragen wie, wat en waarom gingen deze kerstmannen niet op in. Ondanks de verbazing dat hun een kerstpakket werd aangeboden zagen we vele schitteringen en lachjes verschijnen. We brachten even een lichtpuntje in hun huis met een zeer smakelijk en feestelijk kerstpakket.

Kerst is een tijd van warmte en liefde en vooral je naasten niet te vergeten!

 

Prettige Kerstdagen allemaal!

 

 

 

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart