fbpx
Nieuws

Warenmarkt gaf een feestje om het te vieren.

De vier Arnhemse warenmarkten zijn per 1 april jl. overgegaan in de stichting “Arnhemse Markten”. Per die dag heeft de gemeente de warenmarkten losgelaten en gaan de marktondernemers in https://arnhemshart.nldeze stichting verder om alle vier warenmarkten beter en mooier te maken. Ook vervalt daarmee de Arnhemse marktverordening die vaak de ondernemersgeest van velehttps://arnhemshart.nl marktondernemers in de weg zat door vele (oude) regeltjes.

Met een toespraak van Tijmen Koelewijn, namens de stichting, en wethouder Ine van Burgsteden werd, afgelopen vrijdag, symbolisch de sleutel naar het succes overgedragen.

Afgelopen weekend konden kinderen zich laten vermaken met een clown en een luchtkussen. Ook werden er dieren geknutseld met ballonnen.

Voor de volwassenen was er Bertil met zijn befaamde ‘Rad van Fortuin’ aanwezig. Hier kon men kortingsbonnen winnen vanaf €2,50 tot meer. De gewonnen bonnen kon men dan ook direct inleveren bij een kraam op de weekmarkt.

Voor wie actief is op het internet heeft nog kans om vanaf zijn luie stoel één van de vier gloednieuwe Cortina fietsen te winnen. Hiervoor dient men zich alleen aan te melden voor de wekelijkse reclamenieuwsbrieven. In de week van 4 juni wordt bekend gemaakt wie de winnaars zijn. Per warenmarkt is er één fiets te winnen, voor onze binnenstad zijn dat er dus twee (vrij/zat).

De warenmarkt wil vanaf deze feestelijke dagen zich verder gaan ontwikkelen om meer bezoekers te trekken. Dit zal variëren van aanbiedingen tot het organiseren van speciale themaweekenden. Via de nieuwsbrieven worden bezoekers hiervan ook op de hoogte gebracht.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart