fbpx
Nieuws

Trappenlopen voor een goed doel?

Op 27 november a.s. is het weer mogelijk om voor de tweede maal mee te doen met de Arnhemse Trappenloop in het Regardz WTC Gebouw aan de Nieuwe Stationsstraat 10, men kan zich hier nog voor aanmelden!

Vaak ziet men achter Arnhem Centraal twee mooie krachtige torens uitsteken, nu kan men een van deze een keer dichtbij zien terwijl je sportief deze binnen rent. 305 treden zijn het tot aan de top, en ja, 305 treden weer naar beneden. Op persoonlijke titel of als Business Team van 5 personen terwijl men ook nog het Ronald McDonald huis ondersteund. Want van elke inschrijving gaat er een deel naar dit mooie Arnhemse huis wat o.a. ouders opvangt terwijl hun kind in het ziekenhuis ligt.

Het Arnhemse Ronald McDonald Huis is veel meer dan een dak boven het hoofd. Ouders vinden er ook een luisterend oor bij het management en de vrijwilligers die er werken. Maar vooral bij andere ouders, die zich in dezelfde, soms onzekere en moeilijke, situatie bevinden. Voor de kinderen is het een plek waar zij heerlijk samen kunnen spelen met hun broertjes en zusjes of andere kinderen.

De Arnhemse Trappenloop start om 11.00 uur en men kan vanaf 10.30 uur daar terecht om zich om te kleden en voor te bereiden in de lobby. Startnummers kunnen tot 10.50 uur worden afgehaald aldaar.

Inschrijven kan men zich nog tot en met vrijdag 25 november a.s., zowel alleen als met een 5 koppig team. En natuurlijk naast het goed gevoel van doneren ontvangt men ook een herinnering.
Als jij of jullie je laten sponseren die ochtend, dan deel je allemaal het goede gevoel van doneren, er staat een collectebus klaar voor elke gulle gift. 🙂

Meer informatie op: Arnhemse Trappenloop

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart