fbpx
Nieuws

Straks betere en veilige doorstroming?

In september 2017 na een aantal maanden herinrichting wordt het tracé Weerdjesstraat geopend. Helaas blijkt al snel dat vele automobilisten via de Tomtom en ook uit gewoonte zich niet veel van de heringerichte weg aantrekken.

Vanaf de John Frostbrug was het sinds de opening niet meer mogelijk om richting de Rodenburgstraat te rijden. Wegmarkeringen, verhoogde rand en later een verbodsbord met lichten, weerhielden velenhttps://arnhemshart.nl/ er niet van om tegen het verkeer in te rijden. Vaak gaat het maar net goed maar ook mis zoals in april dit jaar waarbij twee auto’s frontaal op elkaar botsten.

Om dit duidelijker en beter te maken is aannemer Dostal al sinds afgelopen maandag gestart met werkzaamheden onder de John Frostbrug. Hierdoor kan men hinder ondervinden en/of moeten omrijden.

Ook zal gelijk de riolering worden vernieuwd en aangesloten worden op het reeds vernieuwde stelsel op het Eusebiusplein. Deze liep indertijd vertraging op omdat de oude https://arnhemshart.nlriolering veel lager lag dan gedacht.

De werkzaamheden gebeuren in 4 fasen waarbij van 2 tot 9 juli a.s. alles is afgesloten voor het verkeer. Indien alles goed gaat en ook het weer meezit zal Dostal op 2 augustus a.s. geheel klaar zijn met de werkzaamheden.

Hieronder vindt men een bestand waar de werkzaamheden en geplande afzettingen in vermeld staan en ook hoe het wordt. Onze pdf bestanden zijn altijd af te drukken voor eigen gebruik.

 

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart