Slapen voor een Rodenburgstraat kavel?

Terwijl de wind giert over onze binnenstad en bewoners binnen blijven onder het genot van een warme choco zijn zojuist de mails uitgegaan naar de belangstellende kopers voor een kavel aan de Rodenburgstraat-Broerenstraat zijde.

Vanaf heden kan elke belangstellende zich in een slaapzak begeven naar De Trans 27 (Bij het Informatiewinkel), hier start a.s. vrijdag 25 november om 10.30 uur de inschrijving.

Voor deze kavels is zeer ruime belangstelling volgens de Gemeente Arnhem en op een informatie ochtend in ’t Weerd waren er globaal 30 aanwezig om verder geïnformeerd te worden en hun vragen te stellen. Een zeer goed voorbereide ochtend met veel informatie en werd er ook aandachtig geluisterd naar het team van Vastgoed Plein arnhem. Met een scala aan tekeningen, plaatsjes en voorbeelden hoe het wel en niet kan met deze kavels.

https://arnhemshart.nl
Er kwamen diverse vragen over het opzetten van een kantoor/winkeltje en zelf over een B&B. Ook vragen over hoever een balkon mag uit steken en hoeveel percentage verschil er mag zijn. Een scala aan vragen waar het team een helder antwoord op kon geven op dat moment. Ook kan men vele dingen nog terug vinden op de site en de steeds verdere nieuwe informatie.

Maar natuurlijk heeft men ook vragen waarop het team direct geen antwoord kon geven op dat moment. In hoever word het bouwrijp opgeleverd vanwege de oude palen en eventuele historische overblijfselen? En wat gaat er met het afgesloten terrein verder gebeuren als alles er gebouwd is, word dat een VVE of niet?https://arnhemshart.nl

De Gemeente heeft op de vragen nog een FAQ uitgebracht: FAQ versie 2-2016. Hier in staan alle (openstaande) vragen duidelijk in verwerkt. Verdere informatie staat op hun site welk men hier kan lezen: Rodenburgstraat Kavels

In het voorjaar 2017 zou men kunnen beginnen met het bouwen op deze 11 kavels.

Update 17.00 uur: Inmiddels hebben al 7 belangstellenden plaats genomen op De Trans. De Gemeente Arnhem vangt hun daar op.

Foto van Kirsten
Foto van Kirsten

Geef je reactie hieronder: