fbpx
Nieuws

Praat mee over een circulair Arnhem op maandag 12 juni a.s.

Wilt u meepraten over de toekomst van Arnhem, inspirerende mensen ontmoeten en een vegetarisch diner eten? Meld u aan voor de meepraat-avond op 12 juni van 17:30 tot 20:30 op het stadskantoor in Arnhem.

In gesprek over een circulair Arnhem
Een circulair Arnhem begint bij onszelf. Samen gaan we in gesprek: hoe is het beleid van de gemeente Arnhem het afgelopen jaar ervaren? En welke kansen en uitdagingen zien we voor 2024 en verder?

U kunt zich aanmelden voor 1 van de 4 onderstaande deelsessies:
1. Circulair gedrag van inwoners
Circulaire economie is voor veel mensen nog een ‘ver-van-mijn-bedshow’. Hoe helpen we Arnhemse inwoners om meer circulair te handelen? In deze sessie krijgt u de kans om mee te denken op dit thema.

2. Circulair ondernemen en innovatie
Hoe stimuleren we Arnhemse ondernemers om stappen te zetten op het gebied van circulariteit? Er is een grote groep ondernemers die wel iets met circulariteit wil, maar niet weet hoe te starten. Heeft u hier ideeën over? Meldt u aan.

3. Circulair bouwen
Een belangrijk onderdeel van de woondeal Arnhem-Nijmegen is circulair bouwen. Hoe kunnen we samen de circulaire bouwdoelen (50% circulair in 2030 en 100% in 2050) het beste implementeren in Arnhem? Deze sessie is speciaal voor ondernemers, inwoners en instellingen die op dit thema willen meedenken.

4. Circulair inkopen en aanbesteden
Als gemeente vinden we het belangrijk om zelf het goede voorbeeld te geven. Daarom kopen we steeds meer circulair in. Van opdrachten in de grond-, weg- en waterbouw, de inkoop van kantoormeubilair tot aan speeltoestellen en verkeersborden. Heeft u ervaring met de gemeente Arnhem als (circulaire) inkoper? Meld u aan voor deze sessie, iedereen is welkom.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op 12 juni van 17:30 tot 20:30 op het Stadskantoor Arnhem op de 6e verdieping. U wordt opgevangen bij de ingang.

U kunt zich direct online aanmelden via dit aanmeldformulier. Hierbij geeft u aan voor welke deelsessie u kiest en of u wel of niet mee eet.

Meer informatie:
Lees meer over het uitvoeringsprogramma op het thema circulaire economie van de gemeente Arnhem, of bekijk het gehele uitvoeringsprogramma 2022 – 2023.

ArnhemMail

ArnhemMail plaatst berichten van de gemeente Arnhem.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart