fbpx
Nieuws

Politie zaterdag in het centrum met Mobile Media Lab

Als je morgen ergens veel politie ziet staan wees dan gerust, deze keer is het goed volk en wil graag met voorbijgangers in gesprek gaan. Een oude wervingstruck is omgebouwd tot een Mobile Media Lab en doet deze week Arnhem aan. Nee het is geen echte lab om je vingerafdrukken e.d. te nemen maar een Media Lab die graag je mening en verhaal wil horen.

Hoe ervaar je bv dat de politie mensen informeert via de sociale media zoals facebook en twitter, is het je bekend en hoe ervaar je dat alles? En je ervaringen met de andere informatie zoals de politie app en de huis aan huis folder? En ken je ook de site en hoe je iets kunt melden zoals een inbraak of een inbreker? Allemaal vragen die zo maar gepasseerd kunnen worden als ze je aanspreken.

Door dergelijke vragen wil de politie meer inzicht krijgen in de informatiestroom maar ook hoe zij dit eventueel kunnen verbeteren. In de truck staan diverse laptops waar een online enquête ingevuld kan worden. En zijn er diverse folders en agenten aanwezig om ook uw vragen te beantwoorden. Ook de wijkagent is aanwezig voor het geval je deze nog niet kent.

Iedereen kan in gesprek en mee doen met de enquête, van jong tot oud.


Waar staat zaterdag de Mobile Media Lab?:
Kerkplein t.h.v. Dudok van 09.00 tot 12.00 uur.
Velperplein t.h.v. Musis van 13.00 tot 17.00 uur.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart