fbpx
Nieuws

Oude HBO school wordt Rozet Parc.

Mutos City Apartments heeft afgelopen jaar de oude HBO school aan de Kortestraat 1 gekocht. Hier worden 38 huurappartementen gerealiseerd binnen een kort tijdsbestek van een aantal maanden. Mutos City heeft eerder dit jaar al een kantoor getransformeerd aan de Velperbuitensingel 9 tot 29 appartementen. Deze waren binnen korte tijd verhuurd.

Rozet Parc gaat straks over 34 appartementen en 4 dak villa’s beschikken. De eerste tekeningen zien er dan ook zeer veel belovend uit. De grootte varieert van 46 tot 136 m2 en met een 9 tal parkeerplaatsen op het terrein. De bewoners kunnen gebruik maken van interne faciliteiten en ook van een gezamenlijke binnentuin.

Het omtoveren van oude kantoren e.d. in de binnenstad is tegenwoordig zeer in. Eerder gingen De Grote Broer (Market Side), UWV (Campus 026) en anderen al voor. Ook ziet Arnhems Hart steeds meer aanvragen voor omtoveringen en splitsingen van winkels, kantoren e.d. tot woningen voorbij gaan in haar rubriek Dossier & Co. Ook de Gemeente is zich zeer bewust dat wonen in het Arnhems hart een steeds meer gewild item is en werkt daar ook graag volledig aan mee.

Met het transformeren van deze oude grijze massa zal het zekers weer een kleurrijk geheel worden in de Kortestraat en omgeving. Het oude pand van Halfords is reeds ook gesplitst in diverse kleinere winkel oppervlaktes. En is Kondor Wessels reeds gestart met het bouwen van nieuwe appartementen op het Bartok.

Rozet Parc
Rozet Parc

Rozet Parc zal medio april/mei 2017 klaar zijn. Een vergunningsprocedure is reeds al gestart. Omgevingsvergunning Kortestraat 1

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart