fbpx
Nieuws

Ook Reinbouw bouwt in het hart van Arnhem

De voormalige bebouwing op de hoek van de Langstraat en de Nieuwstraat in het centrum van Arnhem is al gesloopt. Naar verwachting start Reinbouw, bouwbedrijf uit Dieren, eind dit jaar met de realisatie van 9 ruime stadswoningen en 6 luxe appartementen op deze prachtige locatie.

https://arnhemshart.nl/Het te bouwen complex, in het centrum van Arnhem, bestaat uit vier bouwlagen en bevindt zich op de hoek van de Langstraat* en de Nieuwstraat. Aan de zijde van de Nieuwstraat komt op de begane grond circa 200 m² aan commerciële ruimten, waar een winkel of (dag)horeca invulling aan kunnen geven. Op de bovenliggende etages worden de 6 luxe appartementen gerealiseerd met gemiddeld 120 m² woonoppervlak, waarvan twee unieke penthouses.https://arnhemshart.nl/

De 9 ruime stadswoningen, bestaande uit 4 verdiepingen en een woonoppervlak van circa 200 m², zijn gelegen aan de zijde van de Langstraat/Trans. Deze woningen worden uitgerust met twee eigen parkeerplaatsen en een woondek op de eerste etage, waarmee iedere stadswoning beschikt over haar eigen buitenruimte.

Het ontwerp van het te realiseren gebouw is gemaakt door architectenbureau opZoom architecten uit Arnhem en wordt momenteel verder ontwikkeld tot een definitief ontwerp. De verwachting is dat de 6 luxe appartementen en 9 stadswoningen rond de zomer van dit jaar in de verkoop gaan.

Met deze nieuwbouw zijn alle kavels verkocht en bezet op deze locatie. Eerder vermelde wij al dat Stadswaarde zijn plannen heeft gepresenteerd en dat aan de Rodenburgstraat/Turfstraat de 12 kavels afzonderlijk zijn verkocht en men er reeds is gestart met bouwen.

*De weg langs parkeerplaats De Trans heet nu ook Langstraat.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart