Off The Walls, de buitenbioscoop in Arnhem.

Houd je niet van stilzitten? Dat hoeft ook niet! Op vrijdag 21 juni transformeren de witte muren van Arnhem tot een gigantische bioscoop voor korte films. Zwerf mee door de binnenstad van Arnhem tijdens een geheimzinnige en originele tocht en beleef de stad op een andere manier.

Hoe het allemaal werkt? Zij vertonen een korte film op een witte muur en wanneer de film is afgelopen pakt de crew snel alle apparatuur in. Op de bakfiets racen zij naar de volgende locatie. Het publiek loopt rustig naar de volgende plek om te genieten van een nieuwe vertoning. Zo zie je verschillende vette films op passende locaties in de Arnhemse binnenstad.https://arnhemshart.nl

Off The Walls Arnhem is gratis en start om 22.06 uur als de zon ondergaat en de kortste nacht begint. Maar waar worden de films vertoond, dat is nog een grote verrassing voor iedereen. Wie graag de buitenlucht ingaat om de films te bekijken kan zich aanmelden door nu een berichtje te sturen via zijn/haar WhatsApp. Elke aanmelder krijgt dan op tijd de (volgende) lokaties door d.m.v. een berichtje.

Stuur een, ik meld mij aan, tekst bericht naar 0246636789 met WhatsApp en je word op de hoogte gehouden op 21 juni a.s.

Off The Walls is een productie van Go Short en Deep End Film. Voor deze bijzondere editie in Arnhem bundelen zij hun krachten met Museum Arnhem, Humanoid, Bar De Groen, Focus, en FDFA.

Go Short heeft reeds al de elfde editie in Nijmegen achter de rug dit jaar en doen nu onze stad aan voor de eerste Arnhemse editie. In Nijmegen is het ook een jaarlijks terugkerend evenement in het voorjaar.

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart