fbpx

MyWheels deelauto’s in de binnenstad.

Sinds kort heeft de Arnhemse binnenstad op parkeerplaats De Trans twee nieuwe elektrische deelauto’s van MyWheels staan. Handig als tweede auto maar ook voor inwoners die geen auto tot hun beschikking hebben.

https://arnhemshart.nl/De Peugeot E-208 en Kia e-Niro zijn herkenbaar aan hun witte kleur met logo en naam van MyWheels er op. De Peugeot is een fijne stadsauto waar men makkelijk mee kan reizen van A naar B. De Kia is een wat ruimere met alle toeters en bellen voor als men als gezin er op uit wilt.

Via een app (AppstoreGoogle Play ) of online kan men zich makkelijk aanmelden en kiezen voor een €0,- €10,- of €25,- abonnement per maand. Naast particulieren kunnen ook Zzp’ers en zakelijke gebruikers een abonnement afsluiten wat zeer handig is als de nood hoog is.

De twee auto’s hebben een vaste parkeerplaats aan de zijde van elektrisch laden. Men heeft geen last van een dure parkeervergunning, onderhoud, schoonmaken et cetera als huurder. Naast het elektrisch laden zijn er geen vieze stinkende handjes meer bij het tanken en helpt men mee aan een schoner klimaat.

Voordeel is ook dat men meerdere bestuurders op één account kan laten (mee)rijden. Handig als gezin maar ook voor een ontspannen dagje uit met meerdere personen.

Buurtauto:
Als sleutelfiguur, en voor elke actieve gebruiker via ons, krijgt Arnhems Hart hier een kleine vergoeding voor. Deze vergoeding gaan we gebruiken om de auto in te zetten als buurtauto. Men kan dan denkenhttps://arnhemshart.nl/ aan bv wekelijks met inwoners boodschappen doen of iemand wegbrengen naar het ziekenhuis of specialist.

Kortingslink:
Omdat Arnhems Hart sleutelfiguur is, voor deze auto’s, kan men zich aanmelden voor een kortingslink. De korting geldt voor alle 27 MyWheels voertuigen in Arnhem die men kan gebruiken.

Dus hoe meer actieve gebruikers zich via ons aanmelden, des te beter kunnen we de buurtauto gaan inzetten voor inwoners om hun te helpen. En heb jij de eerste korting binnen als actieve gebruiker om op pad te gaan. Aanmelden kan via via een mailtje naar ons.

Geef je reactie hieronder:

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart