fbpx

Met kerst deel je ook samen……..en wij delen uit.

Elk jaar heerst er bij Bewonersgroep Arnhems Hart, rondom kerst, het gevoel van samenzijn en voor elkaar er zijn. Zoals ook dit jaar vragen we daarbij jouw hulp om dit gevoel te delen met https://arnhemshart.nl/anderen die een verzetje nodig hebben of gewoon omdat ze iets betekend hebben in de straat of voor iemand.

Zo starten we met een aangeklede kerstboom deze keer. Deze schenken wij aan een bewoner van de Arnhemse binnenstad die door omstandigheden niet in de gelegenheid is om deze kerstboom zelf neer te zetten.

Daarnaast gaan we op kerstavond rond met diverse mooie geschenken waarbij hij/zij is aangemeld vanwege zijn inzet voor iemand of de straat. Maar misschien ook gewoon omdat diegene even een hart onder de riem nodig heeft.

Dus weet jij iemand uit de Arnhemse binnenstad met postcode 6811 die eventueel voor het bovenstaande in aanmerking zou moeten komen deel ons dat in een mailtje. Vermeld daarbij natuurlijk wie het is en waarom en wie weet zal diegene een bezoek krijgen van de kerstman. Mailen kan naar redactie@arnhemshart.nl

Wees op tijd want de kerstboom gaat a.s. weekend al ergens bezorgd worden!

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart