fbpx

Kerst verrassingen met een warm lichtpuntje.

Op de vraag “Wie gaan we met kerst verrassen?” kwamen heel veel aanmeldingen binnen. En zoals elk jaar soms met een traan in de ogen. Verbazingwekkend hoeveel men elkaar lief heeft en gunt in deze tijd.https://arnhemshart.nl

Net als vorig jaar gaven we geen één maar twee mooie aangeklede kerstbomen weg aan hele lieve mensen die er geen hadden maar glunderden toen we ze thuis bezorgden. Aan een man die alleen thuis zit en waarvan zijn vrouw al jaren in een verzorgingstehuis zit en daardoor thuis geen kerstgevoel meer heeft. En een echtpaar dat altijd voor een ander klaar staat maar nu samen thuis moeten doorbrengen vanwege operaties.

Met een flinke lading bossen amaryllissen gingen we afgelopen weekend steeds op pad. We voelden ons weer jong omdat we eindelijk weer eens op heel veel bellen mochten drukken. Verbaasde bewoners toen ze een mooie bos aan mochten aannemen in deze donkere maar ook wel rare dagen.

https://arnhemshart.nlNaast de verbazing ook tijd voor een praatje en glimlach. Leuke gesprekken gevoerd maar ook wel sommige met een snik. Vooral bij ouderen merkten we dat deze eigenlijk bijna geen contact hadden met anderen vanwege de coronamaatregelen en nu de strengere lockdown. En dan bracht het bosje amaryllissen met gesprek even een rustpuntje en glimlach aan de deur.

Ook hebben we diverse bewoners verrast met een smakelijke cadeaubon. Gewoon als hart onder de riem of doordat zij geregeld klaar staan voor anderen en hun straatje.https://arnhemshart.nl

Arnhems Hart wilde graag bij iedere binnenstadbewoner een sterretje brengen met deze feestdagen. Een warm lichtpuntje dat we graag hiermee door geven aan iedereen in de binnenstad. De komende dagen zullen deze door onze lieve vrijwilligers bezorgd worden dus hou je brievenbus in de gaten.

We wensen iedereen hele fijne kerstdagen toe!

 

Edit: In anderhalve dag hebben onze vrijwilligers duizenden kerstkaarten bezorgd bij de bewoners van de binnenstad. Een mooie oude foto ergens uit 1950 op de voorzijde. Op de achterzijde een warme tekst. De reacties waren leuk en geweldig en een dikke duim dat we dit deden in deze zeer moeilijke tijd. Voor vele bewoners was het de enige kerstkaart die ze hadden ontvangen. Daarnaast was de kaart van een hele beste kwaliteit zodat hij nu mooi ingelijst bij sommigen hangt.

https://arnhemshart.nl/

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart