Is je inkomen gedaald?

Hebt je een tegenval in je inkomen. En maak jij je zorgen? Dat kan iedereen overkomen. Zeker nu. Hieronder meer informatie vanuit de gemeente Arnhem om weer grip te krijgen op geldzaken.https://arnhemshart.nl/

Bent u ouder dan 27 jaar?
Minder inkomen? Vraag de gratis budgetcheck aan bij Stichting Rijnstad. Zij kijken – samen met jou – of je alles krijgt waar u recht op heeft. En ze maken ook een plan op maat hoe je de komende  tijd goed doorkomt. Zo krijgt men weer grip op zijn geldzaken. Kijk op budgetcheck van Rijnstad.

Langdurige geldzorgen:
Heb je al langere tijd financiĂ«le problemen? Kun jij de rekeningen niet meer betalen? Wacht niet langer en vraag om gratis hulp bij de sociale wijkteams van de gemeente Arnhem. Maak een afspraak met een wijkcoach of bel met 088 – 226 0000. De wijkcoach helpt verder zodat je weer financieel zelfstandig wordt.

https://arnhemshart.nl/Jonger dan 27 jaar?
Is je inkomen gedaald of ben je je (bij)baan kwijt en wil je weten waar je recht op hebt? Neem dan contact op met Opr€cht. Opr€cht zet zich in om schulden bij jongeren te voorkomen en op te lossen. Als je Opr€cht om hulp vraagt dan krijg je een buddy die jou gaat helpen. Je krijgt een buddy van jouw eigen leeftijd. Kijk op www.wijzijnoprecht.nl

Ondernemers:
Ben je een Arnhemse ondernemer met geldzorgen? Geldzaken & Ondernemers kan dan helpen, van financieel advies tot hulp bij schulden. Samen kijken we wat men nodig heeft en wat mogelijk is. Zo krijgt een ondernemer weer grip op zijn geldzaken. Maak snel een afspraak . Kijk hiervoor op de pagina geldzorgen bij ondernemers. Kies voor het product ‘Geldzaken & Ondernemers’. Men kan zich ook melden via onze mailadres ondernemen@arnhem.nl of bellen met (026) 377 49 00. Vragen over de Tozo-regeling (Tijdelijke ondersteuning voor zelfstandigen)? Bel dan met 0800 – 1809 of kijk op de pagina over de Tozo-regeling.

Zijn er acute financiële problemen door de coronacrisis en maak jij zorgen of je het wel gaat redden? Dan kom jij mogelijk in aanmerking voor tijdelijke ondersteuning voor zelfstandigen (Tozo) via gemeente Arnhem. Kijk hiervoor op de Tozo website.

https://arnhemshart.nl/

ArnhemMail

ArnhemMail plaatst berichten van de gemeente Arnhem.

Geef je reactie hieronder:

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart