fbpx
Nieuws

Informatiewinkel gaat sluiten.

De informatiewinkel aan de Trans 26 gaat a.s. vrijdagmiddag voor het laatst wekelijks open. Wel blijft deze informatiewinkel nog een tijdje op zijn plek omdat hierboven nog de kantoren van de projectmanagers zijn gevestigd.

Elke vrijdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur kon men hier terecht voor vragen en/of opmerkingen over de Zuidelijke Binnenstad. Met de vele projecten indertijd op komst besloot de gemeente om een locatie te maken zodat bewoners en geïnteresseerden hier terecht konden. Nu eigenlijk het meeste werk al gedaan is in de Zuidelijke binnenstad sluit ook deze informatiewinkel.

De informatiewinkel was vaak een locatie waar bewoners samen kwamen om de nieuwste tekeningen te zien en in gesprek te gaan met de vele projectmanagers die onze gemeente rijk is. Soms liepen de gemoederen hier ook wel hoog op als bewoners en/of ondernemers zich niet gehoord voelden op een informatieavond.

Met de sluiting zal ook, na vele jaren als informatrice, Margreet Bal deze middag voor het laatst aanwezig zijn. Zij gaat daarna verder als informatrice in het informatiecentrum Schuytgraaf dat gevestigd is in MFC De Omnibus.

Speciaal hiervoor zal zij a.s. vrijdagmiddag 4 mei nog een laatste rondleiding verzorgen langs de vele projecten die gerealiseerd zijn en/of nog bezig zijn in de Zuidelijke binnenstad. De rondleiding begint om 12.00 uur vanaf de informatiewinkel aan de Trans 26. Men kan zich daarvoor aanmelden via mail: zuidelijkebinnenstad@arnhem.nl

Wie later verder geïnformeerd wil worden over de Zuidelijke binnenstad kan hiervoor altijd contact opnemen met de gemeente Arnhem, via tel: 0900-1809. Zij zorgen ervoor dat de desbetreffende projectmanager contact opneemt.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart