fbpx

HoHoHo, wie gaan we deze Kerst verrassen?

Elk jaar heerst er bij Bewonersgroep Arnhems Hart, rondom de kerst, het gevoel van samenzijn en voor elkaar er zijn. Zoals ook dit jaar vragen we daarbij jullie hulp om dit gevoel te delen met anderen die een verzetje nodig hebben of gewoon omdat ze iets betekend hebben in de straat of voor iemand.

Jaarlijks geven wij twee mooi aangeklede kerstbomen weg. Deze schenken wij aan inwoners uit de Arnhemse binnenstad die door omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om eenhttps://arnhemshart.nl kerstboom zelf neer te zetten. Daarnaast gaan we rond met diverse mooie cadeaubonnen waarbij hij/zij is aangemeld vanwege de geweldige inzet voor iemand of de straat. Maar dat kan ook zijn omdat diegene even een hart onder de riem nodig heeft.

Dus weet jij iemand uit de Arnhemse binnenstad met postcode 6811 die eventueel voor het bovenstaande in aanmerking zou moeten komen deel ons dat in een mailtje. Vermeld daarbij duidelijk zijn/haar naam en adres en waarom deze één van de mooie geschenken zou moeten ontvangen.

Ga je voor een kerstboom vermeld dat er dan even bij, deze wordt volgende week al bezorgd. Mailen kan naar redactie@arnhemshart.nl

 

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart