fbpx
Nieuws

Hallo Transzoom, met je stadsvilla’s en appartementen….

De eerste plannen en schetsen van de nieuwbouwlocatie op de hoek van de Nieuwstraat en Langstraat, waren in het voorjaar van 2018 klaar. Op deze locatie komen 6 ruime appartementen en 9 stadsvilla’s met vier woonlagen. In de afgelopen maanden is het project is voorzien van de nieuwe naam Transzoom en hebben geïnteresseerden kunnen meedenken over hun eigen droomwoning.

Een speelse vide, atelier, groot dakterras, terraskamer en tal van uiteenlopende woonwensen zijn inmiddels meegenomen voor de complete invulling van dit nieuwbouwproject.https://arnhemshart.nl/

Transzoom verrijst in hartje centrum met een opvallende, klassieke architectuur geïnspireerd door de Zuid-Europese levensstijl. Hierbij wordt de buitenruimte maximaal betrokken bij het binnenleven. De stadsvilla’s worden, op de 1e verdieping, aan de achterzijde voorzien van een dakterras. Het sedumdak en de boomtoppen, die hun weg vinden door het dakterras, vormen een natuurlijke buitenomgeving in de binnenstad.

De toekomstig bewoners van de appartementen kijken uit op stromende water in de Sint-Jansbeek. Het dakterras van de penthouses, deels voorzien van een terraskamer, biedt uitzicht over de omliggende straatjes. Een mix van rust, groen en de levendigheid van de binnenstad.

https://arnhemshart.nl/De woningen worden voorzien van duurzaam comfort, waarbij ze worden aangesloten op de stadsverwarming. Zo wekken de bewoners van de stadsvilla’s energie op via hun eigen zonnepanelen. Voor de benodigde energie van de gezamenlijke voorzieningen in het appartementencomplex, zoals de lift, wordt ook gebruik gemaakt van de energie van de zon.

De bewoners hebben de beschikking over één of twee eigen parkeerplaatsen op het binnenterrein. Het elektrisch opladen van de auto behoort hier tot de mogelijkheden.

Door de diversiteit in woningen, gebruiksfuncties, geveldetailleringen én toekomstige bewoners, wordt Transzoom een dynamische plek vol leven in de binnenstad van Arnhem. De woningen gaan dit najaar in de verkoop. De verwachting is dat de eerste bouwwerkzaamheden voor de zomer van 2019 starten

Geef een reactie

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart