fbpx
Nieuws

Gast van de raad

Weet u wat een raadslid doet? En hoe besluiten worden genomen in de gemeente? Als gast van de raad neemt u een kijkje achter de schermen bij de Arnhemse gemeenteraad.

https://mobile.twitter.com/ArnhemRaad/status/1582761573889998852/photo/1U heeft elke dag te maken met het werk van de raad, misschien wel zonder dat u het merkt. Raadsleden bepalen namelijk het beleid in de stad en controleren of en hoe dit wordt uitgevoerd. In ‘Gast van de raad’ vertellen Arnhemse raadsleden u wat hun werk als raadslid inhoudt. Ook kunt u de wekelijkse raadsvergadering volgen vanaf de publieke tribune.

Programma
De eerste ‘Gast van de raad’ was afgelopen woensdag 19 oktober. Op woensdag 7 december a.s. en 1 februari 2023 is er weer een mogelijkheid om aanwezig te zijn. Vanaf 16.45 uur kunt u binnenlopen. Onder het genot van een kop soep met broodjes vertellenhttps://arnhemshart.nl verschillende raadsleden u meer over het raadswerk. Vervolgens krijgt u een korte rondleiding door het Stadhuis en ontmoet u burgemeester Ahmed Marcouch. Om 18.45 uur start de Politieke Avond met de rondvraag. Deze kunt u volgen vanaf de publieke tribune. Na de rondvraag kunt u in de pauze (andere) raadsleden spreken. Als u het leuk vindt, kunt u ook de rest van de Politieke Avond volgen.

Aanmelden
Wilt u gast van de raad zijn op woensdag 7 december a.s. of 1 februari 2023? Stuur dan een e-mail naar de griffie of bel naar 026-3773 851. Graag horen wij met hoeveel personen u komt.

ArnhemMail

ArnhemMail plaatst berichten van de gemeente Arnhem.

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart