fbpx
Nieuws

Coehoorn en Stationsbuurt gaan in dialoog over hun buurt.

Met een persoonlijke brief aan alle bewoners van Coehoorn en de Stationsbuurt vragen een drietal instellingen om in dialoog te gaan. Zorg Verandert, Zorgbelang Gelderland en DrieGasthuizenGroep organiseren op diverse dagen een bijeenkomst.

De twee buurten willen graag met elkaar in dialoog om zo te kijken wat er gemist wordt in hun omgeving. Op onze maandelijkse buurttafel is het al vaak ter sprake gekomen dat momenteel o .a. een buurthuis wel een heel groot gemis is.

Eerder konden bewoners naar de Rijnkant aan de Trans waar diverse activiteiten werden georganiseerd, maar door sloop moest dit wijken. Ook werden hier o.a. bewegingslessen gegeven en kon men tegen een laag tarief mee doen. Naast de beweging had men contact met andere bewoners en werden van daaruit meerdere initiatieven verder opgezet en uitgewerkt.

Ook willen de bewoners die dit met de drie instellingen hebben georganiseerd dat er meer met de buurt wordt overlegd en gedaan. En hopen door deze dialoogbijeenkomsten een bredere rug te krijgen om hun buurt actiever en socialer te krijgen.

Op 20 en 28 augustus a.s. is er een bijeenkomst van 19.00 tot 21.00 uur. Ook op 22 augustus a.s. van 10.30 tot 12.30 uur en op 30 augustus a.s. van 13.30 tot 15.30 uur, deze twee laatsten zijn bedoeld voor de 55+ inwoners. En alle bijeenkomsten zijn in ‘t Weerd aan de Weerdjesstraat 168.

Arnhems Hart is ook aanwezig om de in- en output te vergaren op deze bijeenkomsten. Dit om zo meer de wensen van de twee buurten beter in kaart te kunnen brengen en hier verder in mee te gaan.

Men kan zich nog aanmelden via de DrieGasthuizenGroep op tel.nr: 026-3549415 of via mail: ria.beverdam@driegasthuizengroep.nl

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart