fbpx
Nieuws

Burgerkracht ook in 2021!

https://arnhemshart.nlOrganiseert u een activiteit in uw wijk of voor de hele stad, waarbij bewoners elkaar ontmoeten? Wilt u iets doen waarmee u andere Arnhemmers helpt? Dan kunt u ook in 2021 gebruik maken van de subsidieregeling Burgerkracht. Met Burgerkracht wil de gemeente Arnhem inwoners helpen om activiteiten te organiseren die het leven in de stad fijner of mooier maken.

Vraag de subsidie aan voor een activiteit die eenmalig plaatsvindt, zoals het organiseren van een ontmoeting voor kwetsbare ouderen in uw wijk. Met de subsidie kunt u bijvoorbeeld eten en drinken kopen. U kunt de subsidie ook aanvragen voor een activiteit of initiatief waar u en andere inwoners vaker gebruik van kunnen maken. Zoals het maken van ontmoetingsplek.

Hulp bij uw plan of idee
Heeft u leuke ideeën voor Arnhem en kunt u hulp gebruiken bij het opstellen en uitvoeren van uw plan dan kunt contact u opnemen met de Ideeënmakelaars, AdviesBrigade of Praktische Zaken. Zij denken met u mee, zoeken uit, adviseren, en verbinden u graag aan de juiste mensen en organisaties om uw idee tot een succes te maken. Meer voorbeelden van activiteiten en initiatieven die zijn georganiseerd met hulp van de subsidieregeling Burgerkracht kunt u vinden op de website van Onderaf. Lees bijvoorbeeld over de Buurtfabriek in Alteveer/ Cranevelt, de Duofiets in Schaarsbergen en de moestuin in Geitenkamp.

https://arnhemshart.nlOnline aanvragen
Heeft u al een uitgewerkt idee en wilt u meer informatie over Burgerkracht of aanvragen, ga dan naar: Burgerkracht. Men kan maximaal €25.000 aanvragen en de behandeling van de aanvraag duurt ongeveer 6 weken.

Meer info
Heeft u nog vragen over Burgerkracht? Neem dan per mail contact op met Marjolijn van der Kemp.

ArnhemMail

ArnhemMail plaatst berichten van de gemeente Arnhem.

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart