fbpx
Nieuws

Binnenstadbewoners gaan met wijkbeheer in gesprek.

Op woensdagmiddag 17 mei a.s. gaan de bewoners van de Arnhemse binnenstad in gesprek met wijkbeheer. Bewonersgroep Arnhems Hart organiseert diverse lunchgesprekken met verschillende thema’s en afdelingen van de gemeente Arnhem.

Wijkbeheer gaat deze middag vertellen over wat hun werkzaamheden zijn, maar beantwoordt ook alle vragen van de bewoners. Problemen die spelen in de binnenstad worden behandeld. Bewoners die ideeën en/of suggesties hebben kunnen deze ook bespreken en zal men samen met hun kijken of het uitgevoerd kan worden.

Als men over wijkbeheer praat, komt men tot de conclusie dat deze taak zeer ruim is. Van het groenonderhoud, stadsreiniging tot de strooiroute in winterse tijden.  Ton en Johannes kunnen je er van alles over vertellen.

De lunchgesprekken worden door eerdere bewoners ervaren als spontaan en zeer open. Gezellig tijdens een kom verse soep met broodjes, je eigen wijk bespreken. Samen met anderen kijken naar oplossingen zonder poespas.

De lunchgesprekken vinden plaats in Buurtcentrum Dag Hamelen en zijn volledig gratis.

Er zijn nog enkele plekken vrij om zich hiervoor aan te melden. Dit kan per mail naar redactie@arnhemshart.nl of tel: 06-39872028.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart