fbpx
Nieuws

Bartok krijgt een eigen supertje.

Met 62 appartementen op de hoek Kleine Oord en Vossenstraat is Bartok Arnhem wel een aanwinst. In het begin was het even wennen met de verschillende kleuren van de stenen en de aparte raampartijen. Maar nu men bezig is met de laatste loodjes kan vreemd ook wel mooi zijn.

Helaas de aannemer verbood tijdens de bouw de binnenzijde te fotograferen. Dus deze keer geen fotofilmpjes. Wel weten we inmiddels van diverse toekomstige huurders dat de appartementen https://arnhemshart.nl van binnen echt mooi zijn. De eerste bewoners zullen ook zo rond eind augustus, begin september er in trekken.

Van de 62 appartementen, variërend van €600 tot €1475,- p/m, zijn er nog een aantal vrij om te huren. Men heeft de keuze uit één van de elf verschillende soorten appartementen met nieuwe en frisse indeling, daarnaast heeft men een gezamenlijke binnentuin. Naast Bartok komt aan de zijde van Kleine Oord een nieuwe ingang om ook hier lopend naar parkeergarage Rozet te kunnen.

https://arnhemshart.nlOnder dit woonblok zal Albert Heijn zijn intrek nemen met een 1000 m2 aan kruidenierswaren. Wie denkt dat het dan Albert Heijn Bartok zal heten heeft het mis. Albert Heijn Rozet is de naam die het dan zal dragen.

Inmiddels heeft de grootgrutter al een sollicitatieronde achter de rug en is er een leuk en spontaan team geboren die je straks graag zal helpen. Wie hun sociale media volgt weet dat een eerste teamdag met team spirit is afgesloten.

Wie Eline en Robert kent van Albert Heijn Musis zal ze hier vaak tegen komen. Robert zal, naast Musis, ook de manager worden van deze nieuwe winkel. Eline zal zich vestigen als assistent manager van de Rozetlocatie.

Met huisnummer 1 aan de Vossenstraat zal op woensdag 25 juli a.s. om 16 uur Albert Heijn Rozet feestelijk geopend worden. Men kan zijn auto dan parkeren in Parkeergarage Rozet aan de Langstraat, voor Albert Heijn Rozet komen geen parkeerplaatsen.

Pal naast de grutter zitten nog twee twee winkels/kantoorruimtes, het is onbekend wat daar in zal komen. Ook Synchroon heeft zich nog niet verder uitgelaten over de bouwgrond waar het aardvarken momenteel op ligt. Volgens insiders schijnen zij ook de naastgelegen studio erbij te hebben gekocht. Eerder zouden hier appartementen met winkels opgebouwd worden maar door de crisis werd dit uitgesteld. Momenteel is Synchroon al wel in gesprek met de gemeente over de invulling.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart