fbpx
Nieuws

Arnhemse Weekmarkten zijn online.

In ons artikel van 1 oktober 2017 meldde we al dat de weekmarkten opgaan in één stichting en dat de gemeente Arnhem zich terug trekt. Eigenlijk was het de bedoeling om dat begin dit jaar al gerealiseerd te hebben maar door al het vele overleg om dingen goed af te spreken wordt dit later. Wel is er al een stichting opgericht onder de naam “Stichting Arnhemse Markten”. Het stichtingsbestuur gaat nu uit van 1 april a.s. maar heeft nog gesprekken te gaan met de gemeente Arnhem.

Digitaal
https://arnhemshart.nl/Afgelopen week kwam ook hun website Arnhemse Markten online. Op deze website vind je de warenmarkten van Arnhem met hun dagen en openingstijden. Tevens zie je ook onder de kop “Ondernemers” wie en wanneer een marktondernemer er staat. Arnhem heeft elke vrij- en zaterdag een warenmarkt op de Markt in onze wijk.

Ook kunnen de marktondernemers op deze website zelf hun aanbiedingen plaatsen en andere informatie. Daarnaast hebben zij ook een Facebookpagina, waar ook diverse aanbiedingen voorbij komen. Zowel op de website als Facebook worden bezoekers ook steeds op de hoogte gehouden van win-win acties en andere aangelegenheden. En met mooie lekkere recepten, waarbij de ingrediënten gehaald kunnen worden op de warenmarkt.

Fiets winnen
In april vindt de officiële feestelijke lancering plaats op de markt in Arnhem, en kan men ook een mooie Cortina fiets winnen met een kratje van de Arnhemse Markten er op. Vanaf afgelopen vrijdag krijgen de marktbezoekers een flyer aangeboden om de website en Facebook te bezoeken en zich aan te melden voor de wekelijkse nieuwsbrief. Door zich aan te melden op de wekelijkse nieuwsbrief maakt men kans op de fiets.

Marktmanager/Marktmeester gezocht
Omdat straks de gemeente Arnhem geen regie meer heeft over de warenmarkten, vertrekken dan ook de marktmeesters die er momenteel lopen. De Stichting Arnhemse Markten is daarom op zoek naar een Marktmanager/Marktmeester voor 36 uur per week. Van hem/haar wordt verwacht om toe te zien op het reilen en zeilen van de warenmarkten i.s.m. het bestuur. Voor deze vacature heeft men nog tot 20 maart a.s. de tijd om te reageren.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart