fbpx
Nieuws

Feest op de Arnhemse Markten

Terwijl de binnenstad zich opmaakt voor de komende evenementen maakt ook de Stichting Arnhemse Markten zich op voor een feest. De Stichting is opgericht, per 1 april 2018, zodat de vier https://arnhemshart.nlovergebleven warenmarkten in Arnhem zelfstandig verder gaan.

Voor onze binnenstad is dat ook van toepassing op de vrij- en zaterdagmarkt die sinds 9 december 2016, na een verhuizing, op de Markt staat. Hiervoor is het plein volledig opnieuw bestraat en ingericht. Zo zijn er verhoogde borders voor planten aangebracht en zitgelegenheid. Maar ook een fontein die met ledverlichting op doordeweekse dagen aan is.

Met een eigen site, De Arnhemse Markten, maken de marktondernemers wekelijks reclame. Ook is er meer informatie te vinden over de marktondernemers en wordt er zelfs eentje steeds uitgelicht. Ook via Facebook en Instagram richt de Stichting meer op de voordeeltjes en komende acties.

Wie zich via hun site aanmeldt voor de wekelijkse mailing krijgt een dag van te voren alle reclame per mailtje binnen. Naast de reclame zijn er ook diverse lekkere recepten te vinden. En wie zich heeft aangemeld maakt tevens kans op één van de twee mooie stoere fietsen in mei a.s.!

Marktmanager/meester:
Voor het dagelijks reilen en zeilen heeft de Stichting, Marc Schoonebeek als marktmanager/-meester in dienst genomen. Deze neemt het werk over van de marktmeester die eerder geleverd werd door de gemeente en zich nu alleen nog richt op de haven. Naast het normale werk zal deze nieuwe marktmanager/-meester in gesprek https://arnhemshart.nlgaan met de marktondernemers om de warenmarkten een goede uitstraling te geven.

Koningsdag:
Vanwege de evenementen is er op Koningsdag geen weekmarkt op de Markt. Wel is er op de zaterdag, na Koningsdag, een weekmarkt vanaf het Duivelshuis richting nieuwe Focus en de zijstraten. Marktondernemers zijn zeer blij met deze locatie omdat ze vorig jaar nog op de Westervoortsedijk waren gezet waar het zeer slecht was door de minimale communicatie vanuit de gemeente.

Feestje:
Op 11 en 12 mei a.s. gaan de marktondernemers goed uitpakken en hun klanten verwennen. Met feestelijke versieringen en te winnen prijzen willen zij samen met de klanten vieren dat de verzelfstandiging een welkom is. Vanaf de winkelstraten zullen voorbijgangers zekers op zaterdag al merken dat er op de Markt een goede warenmarkt staat en het vooral daar altijd een feest zal zijn.

We verklappen natuurlijk nog niet alles want het zal echt een mooie feest worden. Naast het kans maken op diverse prijzen, zullen ook de kinderen zich goed vermaken op beide dagen.https://arnhemshart.nl

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart