fbpx

Arnhemmers komen samen op het Gele Rijdersplein.

Onder de naam “Arnhem Samen” is van steigermateriaal een mega grote kerstboom gebouwd van ongeveer 22 meter hoog. Compleet met gekleurde verlichting, laser en een zoeklicht die een mooie muziek lichtshow gaat geven vanaf zondag 17 december a.s.

Elke dag vanaf 17.00 uur ontsteekt een bekende Arnhemmer de boom en is iedereen welkom om gezamenlijk te genieten van diverse mooie opvoeringen. Ondertussen worden er gratis oliebollen, glühwein en erwtensoep(ook vegetarisch) geserveerd door vele vrijwilligers onder de aanwezigen. Ook zijn er vuurkorven waar marshmallows op geroosterd kunnen worden.

Dagelijks is er een muzikale omlijsting o.a. van de Arnhem Band, Joey Hartkamp, B.S.O. tot aan de ROC band. Ook horen we natuurlijk de singer-songwriters Top2000 spelen. Muziek voor jong en oud om bij mee te zingen.

Of wie wil jij een speciale serenade laten geven op 22 of 23 december? Je maatje, vriend(in), collega, ouders of iemand die gewoon even een speciale muzikale kerstkaart verdient? Laat het ons https://arnhemshart.nlweten en neem hem/haar mee die dag dat je serenade wordt gespeeld op het Gele Rijdersplein.

Met “Arnhem Samen” verbinden ook veel ondernemers, bewonersgroepen, stichtingen, donateurs en de gemeente Arnhem elkaar door dit initiatief te ondersteunen en met elkaar samen te werken. Het Gele Rijdersplein wordt in 2018 aangepakt en omgetoverd waar mensen elkaar graag gaan ontmoeten en afspreken.

Voor een aantal dagen zoeken we nog vrijwilligers die even een uurtje mee willen helpen. Dus geef je op om dit tot een gezamenlijk mooi feest te maken.

“Arnhem Samen” is vanaf zondag 17 december tot/met woensdag 27 december a.s., elke dag vanaf 17.00 uur tot 18.00 uur. Jong en oud is van harte welkom.

Opgeven voor de serenades of als vrijwilliger: Manon.Cornelissen@arnhem.nl

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart