fbpx
Nieuws

Arnhemmers knijpen graag mee.

Als bewonersgroep betrekken we de binnenstadbewoners steeds bij plannen in de binnenstad. Dit doen we o.a. door de inmiddels druk bezochte buurttafel en diverse andere activiteiten. We betrekken binnenstadbewoners altijd in gesprekken met ambtenaren en derden.

Omdat we zien dat bewoners veel om hun omgeving en wijk geven, zijn we aan het kijken naar een geregelde knijpactie in de binnenstad. Gezamenlijk lopen we een gedeelte van de binnenstad en knijpen ondertussen het zwerfafval op.

Naast dat het een schone wijk oplevert, heeft men ook ondertussen contact met elkaar en is er veel gelegenheid om van een nuttige actie een hele gezellige actie te maken. Met dergelijke andere projecten zijn hierdoor ook goede vriendschappen geboren.

SIGHT Landscaping ondersteunt deze spontane actie. Zij zorgen voor de benodigde spullen, het ophalen van de vuilniszakken en koffie/thee met wat lekkers.

Met deze knijpactie trappen we ook het activerend werk af, in de binnenstad, waar we ons zeer intensief voor gaan inzetten. Graag willen we ons samen met bewoners in gaan zetten op diverse projecten en doelen in de binnenstad.

Zoals eerder al is aangehaald kan men met samen werken goede resultaten behalen maar ook contacten, vriendschappen en het gevoel hebben om steeds bezig te zijn. We weten dat vele bewoners vaak bezig zijn om hun straatje schoon te houden en waarom dat niet met een groep aanpakken?

En het is fijn om een compliment te ontvangen van voorbijgangers die zien dat we goed werk verrichten.

We zijn daarom aan het kijken welke binnenstadbewoners zin hebben om met elkaar aan de knijpactie mee te doen. We starten hiermee in juli a.s.
Voor meer inlichtingen en opgave: redactie@arnhemshart.nl of 06-39872028.

Geef je reactie hieronder:

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart