fbpx

Openbare ruimte & Fixi

De gemeente Arnhem maakt gebruik van Fixi om meldingen over de openbare ruimte te doen. Wie een los zittende straattegel/klinker, illegaal afval of een kapotte lantaarnpaal tegen komt kan deze direct met een foto en lokatie in Fixi melden. Maar een melding over een kapotte ondergrondse container of (verkeers/terras)overlast kan tevens met een Fixi melding. De app voor Fixi is zowel in de App Store als Google Playstore te downloaden.

https://arnhemshart.nl

Meldingen kunnen ook (anoniem) via een computer/tabloid gedaan worden via de meldingspagina van onze gemeente. Opvallend is dat men  meldingen kan zien die er gedaan zijn in Arnhem en of ze ook afgehandeld zijn. Zo wordt mede voorkomen dat dezelfde melding meer dan één keer gedaan zal worden.https://arnhemshart.nl

Registreren is niet verplicht maar om zeker te weten dat een melding in behandeling is en afgehandeld adviseren we je om een eigen account aan te maken. Men kan zich tevens met een Facebook of Google account registreren.

Als een melding is gedaan krijgt men een bevestiging via email en ook wanneer er updates zijn en de melding is afgehandeld. En soms belt de behandelaar je op om meer informatie te vragen of om je deze te geven.

Wie geen mobiel of computer heeft kan nog steeds telefonisch via 0900-1809 een melding maken.

 

 

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart