fbpx

Conciërge – Knijpploeg

Stichting Arnhems Hart ruimt met een groep inwoners de binnenstad op van zwerfafval elke woensdagochtend. Dit doen we nu al sinds 2018 en nog steeds met veel plezier en liefde. Een schonere leefomgeving voor mens en dier!

Naast een schone omgeving melden we zaken aan de gemeente welk gerepareerd moeten worden of aandacht nodig hebben. Zo hebben we daarnaast een actieve conciërge-functie in de binnenstad verworven. D.m.v de knijpploeg kunnen we enorm veel meenemen als het gaat om de veranderingen en/of gedrag in de binnenstad naar onze gesprekspartners.

Het is niet alleen maar met elkaar de rotzooi van anderen opruimen. De vrijwilligers kijken altijd uit naar deze ochtend om met elkaar te zijn. Er ontstaan altijd hele leuke gesprekken en vriendschappen onder elkaar. Daarnaast is de frisse lucht en inspanning goed voor de mens en komt en ziet men vaak meer van de binnenstad.

Jaarlijks doen we mee met de Landelijke Opschoon Dag en World CleanUp Day welk we altijd wat extra afsluiten. Heb je zin om één van deze ochtenden mee te helpen, kom dan gewoon naar de Buurttuin Rodenburgstraat om 10.00 uur. Wij zorgen wekelijks voor voldoende schone hesjes, knijpers, zakken en handschoenen. En de handschoenen van Nederland Schoon mag je altijd houden.

We sluiten elke woensdagochtend gezellig af met het tellen van de kilo’s en een warm bakkie leut.

Voor meer informatie: redactie@arnhemshart.nl of tel/app: 06-39872028

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart