fbpx

Bewonersgroep Arnhems Hart

Binnenstadbewoners willen graag weten wat er allemaal gebeurd in hun omgeving maar ook erover mee praten. Bewonersgroep Arnhems Hart maakt dit mogelijk doordat zij de binnenstadbewoners centraal stelt in de vele ontwikkelingen die er zijn en nog komen.

Binnenstadbewoners zijn direct als het gaat om hun mening te geven en daar zijn we ook heel erg blij mee. Duidelijkheid en transparantie speelt daarin een belangrijke factor richting de gemeente, aannemers, gesprekspartners maar ook naar de binnenstadbewoners toe. “Het mes snijdt aan twee kanten.”

Dagelijks zijn we in de wijk te vinden om met bewoners en ondernemers in gesprek te gaan, maar ook om dingen te onderzoeken en te bekijken. Vaak in kader van projecten, vergroening, parkeren, illegaal afval/weesfietsen maar ook m.b.t. (verkeers)veiligheid en hinder. Geregeld doen we dit ook in bijzijn van derden. Jaarlijks houden we een uitgebreide schouw waar vele binnenstadbewoners mee lopen en hun punten aangeven om te verbeteren of aan te passen. Soms is een simpele aanpassing al voldoende om veel ergernis weg te halen.

Op onze website proberen we zo duidelijk mogelijk te communiceren en staan hier ook de vergunningaanvragen, projecten en raadsvoorstellen op die betrekking hebben op onze binnenstad onder Dossier & Co.

Participatie is er veel in de binnenstad. Mede door onze zwerfafval brigade zijn er diverse mooie contacten onder elkaar gelegd en met buurtgenoten. Hierdoor zijn er bewoners die samen diverse plantsoenen onderhouden, met elkaar wandelen of geregeld een bakkie doen.

Arnhems Hart is open en transparant voor elke binnenstadbewoner. We verwelkomen elke nieuwe bewoner dan ook van harte en gaan graag met hun in gesprek. Wie actief wil meedoen, praten of gewoon even zijn ei kwijt wil kan ons mailen of whatsappen/bellen (06-39872028). Tevens zijn we op diverse sociale media te vinden zoals: Facebook, Twitter, Tumbler, YouTube en Instagram.

Doel: een fijne wijk voor mens en dier!

 

Contactgegevens:
Bewonersgroep Arnhems Hart,
Whatsappen-Telefoon: 06-39872028,
Correspondentie mail: Bewonersgroep Arnhems Hart

Ons werkgebied:

 

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart