fbpx

Presentatie Rijnkade Arnhem – 2021/2022/2023

Doormiddel van deze pagina proberen wij jullie up-to-date te houden omtrent documenten e.d. inzake de Rijnkade. Scroll naar beneden om alle publicaties te zien. Zie ook onze eerdere nieuws artikelen over de voortgang hier.

De laatste up-to-date over het project Rijnkade 2021/2022/2023 staat bovenaan. De updates staan van hoog naar laag onder elkaar.:

 

 

Op 30 november 2022 was er een presentatie over de Rijnkade. Inwoners konden in gesprek en hun input geven over de huidige tekeningen.

 

Goedkeuring projectplan Waterwet Versterking Rijnkade Arnhem oktober 2021:


Aannemer graaft proefsleuven om kabels en leidingen in beeld te brengen:
Vanaf 19 juli tot 6 augustus gaat aannemer Dusseldorp op diverse plekken langs de Rijnkade proefsleuven graven. Dit is nodig om in beeld te brengen waar de bestaande kabels en leidingen liggen en hoe deze al dan niet verlegd kunnen worden bij de toekomstige dijkversterking. Dusseldorp graaft de meeste proefsleuven overdag. Maar heel enkel zal dit ’s avonds, tot 22.00 uur moeten gebeuren. Als zo’n proefsleuf gegraven is, wordt deze dezelfde dag nog dichtgemaakt. Bewoners die dicht bij zo’n proefsleuf wonen, ontvangen van ons een brief. De proefsleuven worden zoveel mogelijk buiten de rijbanen gegraven. Daar waar het niet anders kan, wordt de rijbaan afgezet en zal het verkeer enige hinder ondervinden.

Informatie van 7 juli 2021: Sloop stukje kademuur voor aanleg proefvakken

 

 

Waterwet concept versie 01-2020

Op dit moment bevinden we ons nog één stap voor de formele procedure. We zijn bezig met het afronden van het projectplan en willen u alvast de kans geven om het concept in te zien en hierop informeel te reageren. U kunt tot en met 4 januari 2021 informeel reageren op deze concept versie. Stuur een bericht naar rijnkade@wrij.nl of per post: Waterschap Rijn en IJssel, t.a.v. project Rijnkade, Postbus 148, 7000 AC Doetinchem.

Aankomende evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart