fbpx

Buurttafel

 

https://arnhemshart.nl

*Coronacheck en ID is verplicht!

Om met de Arnhemse binnenstadsbewoners in contact te treden zijn we vaak in de wijk om in gesprek te gaan over vele dingen die jullie en ons bezig houden. Maar ook op belangrijke bijeenkomsten zijn we vaak als het gaat om wat er bij onze bewoners speelt en leeft. Hierdoor kunnen we ook steeds goed in overleg gaan met o.a. onze gesprekpartners om jullie meningen te delen en geregeld met succes.

Bewonersgroep Arnhems Hart is gestart met een maandelijkse buurttafel waar binnenstadbewoners met elkaar in gesprek kunnen over hun leefomgeving. Onder het genot van een koffie of thee gezellig samen buurten. Alle inwoners binnen het postcodegebied 6811 tellen voor ons mee dus ook iedere inbreng en mening.

Men kan deze middag benutten om meer informatie te krijgen over activiteiten en andere zaken die we organiseren of nog willen gaan lanceren. Jullie ideeën, groot of klein, voor de binnenstad zijn heel erg welkom. Ook bespreken we deze middag de punten en zaken waar we momenteel mee bezig zijn of gaan.

Maar wil je een gesprek waar bv. een wijkagent, handhaver, ambtenaar, instelling of een wethouder bij komt dan regelen we dat heel graag voor iedereen. Dit kan tijdens de buurttafel maar ook 1 op 1 in een gesprek. Eén van de wijkagenten probeert maandelijks aanwezig te zijn het eerste uurtje, afhankelijk natuurlijk van hun werkzaamheden.

De buurttafel is elke eerste maandag van de maand in Focus Eten+Drinken aan het Audrey Hepburnplein 1 te Arnhem. We starten om 13.00 uur. De koffie of thee staat dan klaar voor jullie!

Meer informatie via redactie@arnhemshart.nl of tel: 06-39872028

*Van alle buurttafels maken we een verslag, deze zijn hier te vinden: Buurttafel verslagen

 

 

 

 

 

Agenda - Evenementen

error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart