fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijheidsmaaltijd in de Eusebiuskerk

5 mei, 11:30 - 13:30

https://arnhemshart.nl

Kom je ook?
In de Eusebiuskerk van Arnhem wordt een grote Vrijheidsmaaltijd georganiseerd voor meer dan 500 gasten. De kerk die tijdens de Tweede Wereldoorlog bijna volledig verwoest was, staat nu symbool voor de wederopbouw. Een bijzondere plek om samen Vrijheidssoep te eten, nieuwe gezichten te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen. Zo veranderen onbekenden in bekenden. Bij de Vrijheidssoep wordt een passend programma geserveerd. Presentatie is in handen van Linda Geerdink met muziek van Arnhemse musici onder leiding van Sjoerd Arends, spoken word van Jesse Laport, omlijst met interviews met bijzondere mensen over oorlog en vrijheid.

Aanschuiven kan op zondag 5 mei 11:30-13:30 uur Eusebiuskerk, Kerkplein 1. Entree tot de Kerkzaal en soep is gratis. Schrijf je hier in: >AANMELDLINK!<
Wie zich niet online kan aanmelden, v/d vrijheidsmaaltijd, kan dat via Stichting Arnhems Hart doen per telefoon/WhatsApp: 06-39872028

Voedselbank
Koop een blik soep voor €5,- bij Dudok Arnhem. De opbrengst van de verkoop gaat naar de voedselbank samen met de blikken die niet verkocht worden. Tot en met 5 mei 2024 staat de Vrijheidssoep ook op de kaart in Dudok Arnhem.

 

De Vrijheidsmaaltijden zijn een initiatief van Nationaal Comité 4 en 5 mei en Vfonds worden gerealiseerd in samenwerking met Provincie Gelderland, Rijnbrink, Gemeente Arnhem, Dudok Arnhem, de Eusebius, Bakkerij Hilvers, Vrijwilligerscentrale Arnhem en vele anderen.

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
11:30 - 13:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Eusebius
Kerkplein 1
Arnhem, 6811 EB NL
+ Google Maps
error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart