fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schone binnenstad 2023

8 februari, 10:00 - 12:00

https://arnhemshart.nl

Elke woensdagochtend loopt een groep inwoners een route door de binnenstad. Met knijpers ruimen zij het zwerfafval op wat ze tegen komen. In 2022 was dit ruim 3500kg!
Naast een schonere binnenstad is er heel veel lol onder elkaar en treffen ze inwoners/ondernemers waar ook ruimte is voor een praatje.

Tijdens de wandeling is er aandacht voor de openbare ruimte en wordt de omgeving bij een ondergrondse container opgeruimd van bijplaatsingen. Grote dingen worden direct gemeld om opgehaald te worden. Staat er een paaltje scheef, verzakking straatwerk of is er een kapotte lamp/bank dan melden zij dit direct bij de gemeente. Zo houden we de binnenstad weer up-to-date en toegankelijk.

Naast de wekelijkse knijpronde gaan veel inwoners zelf hun wijk/buurt in om zwerfafval op te ruimen. Zo wordt er elke maandag- en zondagochtend een groot gedeelte van de Zuidelijke binnenstad schoongemaakt. Neem contact op met de gemeente Arnhem als jij je ook geroepen voelt om in je eigen tijd te gaan knijpen. Zij verzorgen dan ook voor eigen materiaal die je dan leent, zolang je wilt.

Wij zorgen voor het materiaal elke woensdag en een warm bakkie koffie/thee op het einde.
Zin om eens mee te helpen? Meld je dan per mail aan via redactie@arnhemshart.nl

Gegevens

Datum:
8 februari
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Bewonersgroep Arnhems Hart
Telefoon:
06-39872028
E-mail:
redactie@arnhemshart.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Buurttuin Rodenburgstraat
Rodenburgstraat 9-11
Arnhem, Gelderland 6811HM Nederland
+ Google Maps
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart