fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schone Binnenstad

4 augustus, 10:00 - 12:00

https://arnhemshart.nl/
Ook tijdens de corona blijven we gewoon zwerfafval opruimen. Op gepaste afstand gaan we door de binnenstad heen en knijpen het zwerfafval weg. Al meer dan drie jaar gaan Arnhemse binnenstadbewoners regulier de binnenstad in om zwerfafval op te ruimen.
Bewonersgroep Arnhems Hart doet dit elke woensdag met een groep bewoners. Daarnaast knijpen veel van deze bewoners ook regelmatig hun straatje of omgeving schoon. Tijdens deze actie is het altijd zeer gezellig en praat men ook over vele dingen. Naast beweging, sociaal contact en een schoon gebied is er meer betrokkenheid onder elkaar en met de wijk.
Men ziet de binnenstad op een andere manier die normaal nooit direct zou opvallen. Ook de allernieuwste binnenstad nieuwtjes worden gedeeld en besproken. Tevens melden we zaken ook aan de Gemeente Arnhem die kapot zijn of om aandacht vragen. Eerder zijn er diverse oplossingen en ideetjes aangedragen en er zo een beter binnenstad komt voor mens en dier.
SIGHT Landscaping ondersteund onze knijpacties en zorgt voor iets lekkers als dank voor de vrijwilligers. Wij zorgen voor schone materialen.
**We knijpen altijd op gepaste afstand!**

 

>>Aanmelden via onderstaand formulier<<

Gegevens

Datum:
4 augustus
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Buurttuin Rodenburgstraat
Rodenburgstraat 9-11
Arnhem, Gelderland 6811HM Nederland

Organisator

Bewonersgroep Arnhems Hart
Telefoon:
06-39872028
E-mail:
redactie@arnhemshart.nl
Bekijk de site van Organisator
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart