Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schone binnenstad!

8 april, 10:00 - 12:00

>>Aanmelden verplicht!!<<
Ook tijdens de corona blijven we gewoon zwerfafval opruimen. Op gepaste afstand gaan we door de binnenstad heen en knijpen het zwerfafval weg.
Al meer dan drie jaar gaan Arnhemse binnenstadbewoners regulier de binnenstad in om zwerfafval op te ruimen. Bewonersgroep Arnhems Hart doet dit elke eerste woensdag van de maand met een groep bewoners. Daarnaast knijpen veel van deze bewoners ook regelmatig hun straatje of omgeving schoon.
Tijdens deze actie is het altijd zeer gezellig en praat men over vele dingen. Naast beweging, sociaal contact en een schoon gebied is er meer betrokkenheid onder elkaar en met de wijk. Men ziet de binnenstad op een andere manier die normaal nooit direct zou opvallen. De allernieuwste binnenstad nieuwtjes worden gedeeld en besproken.
Tevens melden we zaken aan de Gemeente Arnhem die kapot zijn of om aandacht vragen. Eerder zijn er diverse oplossingen en ideetjes aangedragen en er zo een beter binnenstad komt voor mens en dier.
SIGHT Landscaping ondersteund onze knijpacties en zorgt voor iets lekkers als dank voor de vrijwilligers.
Wie interesse heeft om een knijpertje mee te helpen wordt verzocht zich altijd eerst aan te melden via redactie@arnhemshart.nl . Wij zorgen dan ook voor genoeg materiaal.
**We knijpen altijd op gepaste afstand!**
>>Aanmelden verplicht via redactie@arnhemshart.nl <<

Gegevens

Datum:
8 april
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Bekijk de evenement site

Locatie

Panino Mi Gusta Espressobar
Broerenstraat 29a
Arnhem, 6811 EB NL
+ Google Maps
error: ©Copyright Bewonersgroep Arnhems Hart