fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Popronde Arnhem 2024

1 november, 18:00 - 23:30

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt op vrijdag 1 november weer neer in Arnhem! Ga (gratis!) mee op muzikale ontdekkingstocht langs toffe locaties – zoals kerken, platenzaken, galeries, cafeetjes, poppodia – in het centrum van de stad en laat je verrassen door de muziek van de 101 geselecteerde Popronde-acts.
Bekijk de hele selectie van Popronde 2024 op www.popronde.nl. Informatie over het programma per stad wordt tussen september en november bekendgemaakt.
Popronde toert van 14 september tot en met 30 november langs 41 steden in Nederland. De Poprondeselectie bestaat uit 101 opkomende Nederlandse muzikale acts geselecteerd door onze 190-koppige selectiecommissie. Zij krijgen tijdens Popronde de kans om in 3 maanden tijd een hoop speelervaring op te doen en een nieuw publiek te bereiken.
Als bezoeker kan je op één dag of avond in de binnenstad van locatie naar locatie gaan en heel veel optredens checken. Misschien wel van jouw nieuwe favoriete artiest of band. Grote namen als De Staat, Jeangu Macrooy, The Vices, Wies, EUT, Chef’Special, Lucky Fonz III en MEAU toerden ooit – al voordat ze doorbraken – ook mee met de Popronde!
De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk en kijk hier naar de deelnemende bands in Arnhem.

Gegevens

Datum:
1 november
Tijd:
18:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://popronde.nl/steden/arnhem

Locatie

Arnhem Centrum
error: ©Copyright Stichting Arnhems Hart